Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας με την εμπειρία και τη φαντασία που διαθέτει, σχεδιάζει και δημιουργεί παραμυθένιους κήπους με καταρράκτες, σιντριβάνια, λίμνες, γεφυράκια, πέργολες, χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον (διακοσμητικές πέτρες, φυσικό βότσαλο, εμποτισμένη ξυλεία).

Η μελέτη γίνεται με σχεδιαστικό πρόγραμμα κατόπιν τοπογράφησης του χώρου πρασίνου.

Πρωταρχικό ρόλο έχει η λειτουργικότητα και η καλαισθησία του χώρου, ώστε να υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα και φωτορεαλιστική απεικόνιση. Ο κήπος είναι ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα, εμπνευσμένο από την φύση, και η κατασκευή του και η εξέλιξη του στηρίζεται στην επιστήμη και την τεχνική.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης και δημιουργίας ενός κήπου, διαμορφώνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα συντήρησής του προκειμένου να παραμείνει ζωντανός και "δοτικός" καθ'όλη τη διάρκεια του έτους.

Κάθε κήπος απαιτεί ολοκληρωμένη και συνεχή γεωπονική παρακολούθηση από ειδικό γεωπόνο.

Η τοποθέτηση των φυτών γίνεται σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο και με πρόβλεψη έτσι ώστε, η θέση των φυτών μετά την πλήρη ανάπτυξή τους να μην εμποδίζει σε καμία περίπτωση τη λειτουργικότητα του χώρου. Έχουμε εμπειρία σε θέματα που αφορούν τη χωροθέτηση και διαμόρφωση του τοπίου, τις κατάλληλες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές υποδομές για τον κήπο, την κατάλληλη φύτευση του χώρου.

Οι βραχόκηποι αποτελούν πολύ ιδιαίτερες κατασκευές, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε μια μεριά του κήπου, με στυλ και χαρακτήρα. Αν προτιμάτε έναν κήπο με ή χωρίς την παρουσία νερού, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας βραχόκηπο, με υπέροχες πέτρες και φανταστική βλάστηση αλλά και φωτισμό.

Η εταιρεία μας με την εμπειρία που διαθέτει και με τη χρήση φυσικών υλικών (χώμα, πέτρα, βότσαλο, ξύλο), μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει κήπους με άψογη αισθητική και τέλεια λειτουργικότητα.

Αυτόματο πότισμα

Ο σχεδιασμός του αυτόματου ποτίσματος γίνεται από έναν έμπειρο και επαγγελματία γεωπόνο, έτσι ώστε να επιτυγχάνει οικονομία νερού, χωρίς να κινδυνεύει η μακροβιωσιμότητα των φυτών και του χλοοτάπητα.

Η σωστή μελέτη για το σχεδιασμό του αυτόματου ποτίσματος από έμπειρο άτομο βοηθά το τελικό κόστος να μην υπερβαίνει του προϋπολογισμού σας.

Απολύμανση

Απαλλαγείτε οριστικά από ιούς και μικρόβια. Στην Smart Panel δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε χώρους με μεγάλη κίνηση και επιφάνειες αφής κατά την απολύμανση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, όπως πόμολα, λαβές ντουλαπιών, λαβές βρύσης, πόρτες, παράθυρα, πάγκους, τραπέζια, συσκευές, κουμπιά και άλλα.

Απεντομώσεις

Απαλλαγείτε από αράχνες που τρέχουν στα ταβάνια, κατσαρίδες να κρύβονται μέσα στους τοίχους σας, κοριούς να ζουν στο κρεβάτι σας ή τρωκτικά να περνούν μπροστά σας στην κουζίνα. Τα παράσιτα δεν είναι μόνο ενοχλητικά, αλλά μπορεί να είναι και αρκετά επικίνδυνα, μεταφέροντας και μεταδίδοντας ασθένειες, βακτήρια και παθογόνους οργανισμούς.

Στην Smart Panel, οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση παρασίτων όλων των ειδών. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το σπίτι σας είναι απαλλαγμένο από παράσιτα.

Μυοκτονίες

Απαλλαγείτε από ποντίκια και άλλα τρωκτικά με ακίνδυνα & φιλικά προς το περιβάλλον υλικά!

Στην Smart Panel υποσχόμαστε την πλήρη απαλλαγή του χώρου σας από τα ποντίκια και άλλα τρωκτικά τα οποία αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους κινδύνους της δημόσιας υγείας λόγω της μετάδοσης σοβαρών ασθενειών στον άνθρωπο.

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας!

Αφήστε τη Smart Panel να ομορφύνει τους κήπους σας.